perjantai 29. toukokuuta 2015

Kukkakierros pihalta

Ilmat ovat olleet niin loistavat, että olemme olleet tyttöjen kanssa pihalla aamusta iltaan. Ihan huippua. Kerran ajattelin, että mitä kaikkea sitä voisikaan saada aikaan jos oikeasti päivässä olisi 6-8 tuntia puutarha hommille! Hautasin ajatuksen pian ja keskityin leikkimään Punahilkkaa ja susihukkaa. Tällä hetkellä se on kaikista tärkeintä ja koen olevani hyvin etuoikeutettu, että minulla on mahdollisuus hoitaa lapsia kotona. Leikkien väliin on kiva keksiä pikkupuuhia, kuten istutus ja varsinkin kasteluhommia. Esikoinen onkin niistä hyvin kiinnostunut. Pienempää ärsyttää kun eteenpäin pitäisi jo päästä, mutta se on vielä niin kovin hankalaa! Ihanan pieniä suuria elämän haasteita.

Mehikukkia montaa lajia pitkin pihaa, kuuluu vain plop plop, kun versot kukkapallot levittyvät.Ketähän tämä valkoinen hentokukka on?

Lemmikkejä ihan joka paikassa alhaalla omppulaaksossa (4omenapuuta), kuinka sitä nyt voisi "nurmikkoa" leikata!

Kielot valtaavat pinta-alaa, mutta onneksi sammalleimu taistelee vastaan.

Ja tämän juuri löysin jostain blogista, ehkäpä jopa perinnekasvi? Nimen tietenkin jo hukkasin olisiko joku lintuherne,,,höh tätä se lahopää aiheuttaa.Nyt on taas kerkkäaika pitäisi varmasti keittää ainakin yksi satsi Kuusenkerkkäsiirappia !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi!