tiistai 22. syyskuuta 2015

Köket babybrunssi

Tänään aamulla tyttäreni sanoi, että lähdetään jonnekkin. Pakkaa sinä reppu, niin minä katson sen aikaa piirrettyjä! Kello oli puoli kahdeksan aamulla ja pikkusisko nukkui vielä. 
Eikä me olla hyviä liikkumaan aamupäivisin, mitä ihmettä minä keksisin? Maanantai ja babybrunssi, sinne olin tahtonut jo useamman viikon! Brunssille lasten kanssa yksin, melko uhkarohkeaa sanoisin. Ei muuta kuin kimpsut kassiin ja koirat nopealle lenkille. Suureksi ihmetyksekseni olimme bussissa ennen puoli kymmentä ja vielä kuivina, vaikka päivästä oli tulossa sateinen. Perille löysimme helposti, Senaatintoria vastapäätä sijaitsevaan Kiseleffin taloon. Hienon sijainnin olivat löytäneet. Huh huh, alkushässäkästä ja syöttötuolin löydyttyä herkuttelumme onnistui melko kivuttomasti. Tarjoilu oli oikein sopivaa koko meidän porukalle ja sain jopa juotua useamman kuuman kahvikupposen. Pienten lasten vanhemmat ehkäpä ymmärtävät tämän ylellisyyden. Tarjolla oli puuroa, jugurttia, myslejä, hedelmiä, vihanneksia, leipiä, riisipiirakoita, kroisantteja, peruna-kaprissalaattia, munakasta yms. jälkkäriksi lettuja mansikkahillolla. Juomina kahvia, teetä, ja muutamaa mehua. Esikoinen olisi kovasti toivonut pullaa tai jäätelöä jälkkäriksi, mutta onneksi letutkin maistuivat! Minä olisin toivonut leikkeleitä/juustoa leivän päälle, tosin kyllähän se kroisanttikin briejuustolla ja paprikalla hyvälle maistui! Pienin mutusteli mielissään mm. kroisanttia ja viinirypäleitä. Rappusten alta löytyi leikkipaikka missä sai piirtää ja löhöillä. Leluja oli hintsusti, mutta muutamasta pehmolelusta tyttäremme taiteili lääkärileikin. Pikkusisko vaan piti pitää kiireisenä, ettei päässyt sotkemaan leikkiä. Nykyään rullaa itsensä aina siskonsa perään, onneksi maltti kasvaa isosiskolla koko ajan. Eiköhän näistä pian ole toisilleen jo enemmän seuraa kuin harmia. Tällä hetkellä siskon kanssa rakkaimmat leikit ovat masun kutittelu ja erilaisten äänien matkiminen. Hih hih!  
Brunssilla oli hintaa meidän poppoolle 15€ ja brunssiaika 10-12. Kello 12 ei tullut sellainen olo, että olisi pitänyt äkkiä poistua lounasvieraiden tieltä vaan hyvin onnistui vielä kaffen juonti lasten leikkiessä. Vauvalle nappasin mukaan muutaman uutuusvaipan, puuroa ja ruokalapun. Hinta oli ihan 
kohtuullinen, pärjäsimme tällä pitkälle päivään! 

Jos sattuu hyvä sauma uusimme varmasti vierailun.
Mieltä lämmitti kovasti ajatus siitä, että muruja löytyy jokaisen pöydän alta!


Mukavaa viikonalkua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi!