tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäisenä pihalla!

Ihana pieni puutarhurimme työntouhussa! Mummiltani peritystä kasvihuoneesta osa laseista oli valitettavasti hajonnut ennen meille saapumista. Asensimme tilalle valokatetta, tämä toimikin oikein hyvin. Otimme ne kaiken varalta talventieltä varastoon. Jospa talkkarimme palaisi italiasta ja pääsisi niitä meille pian asentamaan. 


Ensimmäiset kukkaistutukset! Orvokkeja yrttipenkkiin. Ainakin meirani, sitruunamelissä, minttu, timjami ja laakeripensas näyttää elonmerkkejä.


Pihaltamme voisi varmasti kerätä rekkalastillisen risuja ynnä muita talventörröttäjiä, mutta muutamastakin kottikärryllisestä tulee jo parempi mieli. Onneksi meillä ei muutenkaan aina kaikki ole vimpan päälle.
Saimme vihdoin raivattua sisäänkäynnin siistiin kuntoon. Esikoisen kanssa istutetut orvokit kruunasivat lopputuloksen. Kyllä oli kevättä rinnassa, kun nautimme ensimmäiset mehut terassillamme. 


Orvokkeja kaupasta ja maailman parhailta naapureita kasapäin narsisseja. On onni olla kukkakauppiaan ja hänen erittäin anteliaan puolisonsa naapureita!


Terassin perustukset rapisee..Rakennettu kiinni talomme perustuksiin. Jospa jossain vaiheessa ennen kun tämä alkaa olla ongelma puuttuisimme tähän ja rakentaisimme tilalle ihanan lasitetun verannan! Kannattaa vielä käydä kurkkaamassa mitä aarteita pihaltamme löytyi viime vuonna pääsiäisen aikaan!

4 kommenttia:

 1. Lasiveranta kuulostaa upealta, kerrohan siitä sitten kun on ajankohtaista. Istutukset ja pääsiäisen pihahommat näyttävät hyvältä ja voi olla tyytyväinen että ne on nyt tehtynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti veranta on vielä vain haaveena, mutta sitten kun tämän projektin aika koittaa palataan asiaan! :)

   Poista
 2. Kunpa täälläkin voisi jo istuttaa orvokkeja, mutta lunta piisaa vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sinäkin pääset pian istutuspuuhiin! :) Tänään taas koko päivä pihalla puuhailemassa ja keräämässä aurinkoenergiaa! :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi!