lauantai 5. heinäkuuta 2014

Mansikan itsepoimintaa Espoossa

Kävimme eilen Ahomaan tilalla Pohjois-Espoossa poimimassa kesän ensimmäisiä mansikoita!Keräsin yhden 10 litran ämpärin, Vaimoni pakasti näistä 16 rasiaa, loput herkuttelimme sellaisenaan ja kakun päällisenä. Mansikat 4 euroa/kilo mikä oli mielestämme varsinkin näin alkukesän hintoihin verraten edullinen!

Tilalla viljellään myös Tyrniä. Pensaita olikin useita satoja! Myynnissä omantilan Tyrnimehua 5 euroa/plo 0,5l, myös isoja taimia kannatta kysellä hinta 10 euroa!

Iltapäiväkahvit herkuteltiin kakun kera. Erittäin onnistunut sitruunainen-juutokakku uunnissa paistettuna!

Omia mansikoitakin alkaa pikkuhiljaa kypsymään, maamme vain on vielä koivn pieni onneksi löytyi läheltä tämä jo aukioleva itsepoiminta paikka niin päästiin kunnolla herkuttelemaan!

2 kommenttia:

  1. Hei! Olisiko sinulla tarkempia tietoja tästä mansikkapaikasta, esimerkiksi osoitetta tai puhelinnumeroa? En löytänyt googlaamalla Ahomaan tilaa.

    VastaaPoista
  2. Heippa! Olimme pienellä lomareissulla enkä siksi ole kerennyt vastaamaan aiemmin. Tarkkaa osoitetta minulla ei valitettavasti ole (enkä itsekkään löytänyt paikkaa netistä). Paikka sijaitsee Rinnekodista ja tämän jälkeen sijaitsevasta golf-kentästä tien vasemmalla puolella majalammentiellä, tienposkessa oli iso kyltti mansikanpoiminnasta! Toivottavasti löydätte perille! :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi!