maanantai 8. kesäkuuta 2015

Automatka Italiaan

Vielä muutama päivä, ihan vain perjantaihin ja sitten lastataan kööri autoon ja suunnataan kohti italiaa! Tarkemmin sanottuna Liguriaan, italian riveralle, josta vähän vajaa puoli tuntia ylös vuorille. Uskomatonta, mutta totta. Siellä on meidän mökki, tai vanhempieni oikeasti, mutta saimme kutsun kylään ja tartuimme siihen oitis. Vai kutsuimmeko itsemme? Sama se mennään jo!
Pakkaamme autoon myös vanhempani. Retkellä mukana 2+2 aikuista ja tyttäremme 2.10 kk ja 6 kk.
Perjantaina otamme laivakyydin Finnlinesilta Travemundeen Saksaan. Saavuttuamme sinne la iltana jatkamme oitis matkaa kohti määränpäätä. Menomatkaa emme ole sen tarkemmin suunnitelleet. Matkassa, kun on kolme kuskia (toisin kuin takaisin tulessa, mutta siitä lisää myöhemmin). Pysähtelemme tarvittaessa, mutta toiveina olisi olla perillä jo sunnuntai iltana.
Menopelinä 7-paikkainen WV-Touran, jonain päivänä se on Kleinbus. Vielä ei rahkeet siihen riittäneet niin harjoitellaan ensin tällä.

Olemme reissuilleet jonkin verran, mutta pienimälle tämä on ensimmäinen pitempi matka. Aiemmin olemme lentäneet enimmäkseen aasiaan, lukuunottamatta ristelyjä ruotsiin ja tallinnaan.

Jännää nyt lähdetään omalla autolla, taitaa jo kaikkia muita jännätä melkoisesti vaan ei pienintä. Tällä hetkellä hänellä on tärkeämpääkin tekemistä, kuten miettiä miten karhukävelystä pääsisi eteenpäin! Esikoinen sen sijaan odottaa jo innolla mökkireissua ja kesää jonka italia tuo tullessaan. :)


Viikonloppuna fiilisteltiin ja laitettiin tavaroita kasaan, Buongiorno, Arrivedertsi! Uno Gelato, grazie!Googlen kautta reittiä kurkatessa tilanne näyttää jokseenkin mielenkiintoiselta muutaman tietyön kanssa. Avointa mieltä ja kärsivällisyyttä, niistä ei varmasti ainakaan olisi haittaa reissun päällä. Reissulle on varattu kolme viikkoa, josta noin puolet lomaillaan ilman vanhempiani (he lentävät aiemmin kotiin). Takaisin tullaankin sitten vähän hissummin, tapaamme matkalla myös puolisoni ystävän itävallasta.Siinä se on, pieni kivitalo luonnon helmassa, Benvenuto!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi!