perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juhannuksen kesäinen drinkkivinkki

Eilen ensimmäistä kertaa keiteltiin raparperimehua. Ja tulikin tosi herkkua!

Raparperimehun ohje super simppeli:
1 kg raparperia
4 litraa vettä
n. 0,5 kg sokeria
Tuoretta Minttua

Pese raparperi leikkaa pieniksi paloiksi lisää kattilaan veden ja mintun kera. Keitä n. 15 minuuttia. Lisää sokeri ja sekoita niin että sokeri liukenee. Pullota esim. puhtaisiin viinipulloihin! Itse desinfioin sekalaisia lasipulloja ja korkkeja kiehuvalla vedellä. Säilyy n. viikon jääkaapissa.

Ohjeella neljä litraa mehua, jota laimennetaan oman maun mukaan. Meillä käytetään n. 1/3 mehua.

Juhannusdrinkkiin lisätään tuoretta minttua ja paljon jääpaloja!

Rentouttavaa keskikesän juhlaa kaikille! :)

1 kommentti:

Kiitoksia kommentistasi!