torstai 12. kesäkuuta 2014

Blogger virhekoodi

Reilu viikko sitten sain tämän
bX-wnrswi virhekoodin.
Käytän kotona sekä Chromea että Internet Exploreria. En nyt ole varma kummalla selaimella sen ensiksi sain. Raportoin tästä huoltoyksikköön ja pääsin vain osaksi viestiketjua, jossa kyseisestä errorista ilmoiteltiin. Minulla ei myöskään ollut aikaa/taitoa lähteä selvittämään itsenäisesti ongelmanratkaisua. Internet Explorerilla pystyin siis kirjoittamaan tekstiä, mutta kuvien lisääminen ei onnistunut, en myöskään pystynyt julkaisemaan kirjoitusta. Chromen kautta taas uusien blogitekstien kirjoittaminen oli täysin mahdotonta, koska ruutu meni uuden blogitekstin avattua error-tilaan. Olin jo luovuttamassa ja pistämässä pillejä pussiin, kun päätin vielä kerran kokeilla jotain. Muistin, että jossain viestiketjun viestissä oltiin puhuttu välimuistista ja yhteensopivuusikkunoista. Joillekkin nämä saattaisivat olla itsestäänselvyyksiä, mutta minulle tietotekniset termit tuottavat harmaita hiuksia. Eilen kuitenkin rohkaistuin ja avasin Chromen ja blogin, jonka jälkeen tyhjensin kaiken välimuisteista!
Ja Kappas Kappas sehän toimi ja kaikki oli ennallaan! Voin siis jatkaa kirjoittelua, mutta Internet Exploreria en ole uskaltanut enää kokeilla, käytetään nyt tätä kun kerran toimii! Toivottavasti jos sinä kohtaat saman ongelman, tästä on sinulle jotain apua! Ilmeisesti ongelma on kuitenkin yleinen Bloggerissa.


Hassua ja hauskaa joskus näinkin päin yllätin kyllä itseni perusteellisesti teknisellä osaamisellani! ;)2 kommenttia:

  1. APUA, mä tuskailen ihan saman asian kanssa "bX-jpre11" VIRHEKOODI ;__; tyhjensin välimuistin muttei auttanut, en pysty esikatselemaan taikka muokkaamaan blogiani.. tää on ihan kauheeta.. Muistatko mistä viestiketjusta olit saanut sillon siitä tietoa? Toivottavasti vastaat ;__; ♥

    VastaaPoista
  2. Hei, oletko saanut jo blogisi toimimaan? Olimme reissussa ja pääsin vasta nyt koneen ääreen..kannattaa laittaa viestiä -Ilmoita ongelmista- kohtaan, niin he osaavat ohjata sinut oikeaan viestiketjuun tai sitten laittaa tuo sinun virhekoodi `bX-jpre11` hakukenttään niin löydät saman koodin kanssa kamppailevien viestejä! Toivottavasti saat blogisi pian toimimaan!!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi!